Megcsalta a pasija, durva bosszút állt a várandós lány! Hősként ünneplik - Fotók

Game over.

Közös gyermeküket hordta a szíve alatt, amikor kiderült, a párja félrelépett. A lány bosszújától hangosak a közösségi oldalak.

Georgia Jackson természetesen azonnal összeomlott, amikor megtudta, születendő gyermeke édesapja megcsalta őt. Aztán erőt vett magának és úgy döntött, nemes bosszút áll rajta. Úgy döntött, volt párjától mindent elvesz, ami örömet okozott neki az életben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Meg is hirdette a férfi 70 ezer forintot érő játékkonzolját, egy XBox One-t néy hozzávaló játékkal együtt. Arra is gondosan ügyelt, hogy a leendő vásárlók pontosan értsék, miért ilyen kedvezményes árú a készülék.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

„Éppen most tudtam meg, hogy a partnerem behelyezte a péniszét egy másik lányba, ezért eladom a büszkeségeit és örömforrásait. Az első, aki jelentkezik 3 fontért (ezer forintért) megkapja az Xboxot. Azért kell eladnom, mert vennem kell egy másik konyhakést, az enyém ugyanis a kocsikerekéből lóg ki éppen.” - idézi a lány szavait a noizz.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Természetesen azonnal akadtak vevők, tucatszám, de ami ennél is meglepőbb, rengetegen álltak Georgia mellé és támogatták őt ebben a nehéz helyzetben. Utólag az is kiderült, a 25 éves Josh már két éve is félrelépett, úgyhogy a lány jól döntött, amikor végleg kiadta az útját.

 

Admira