Hajtóvadászat: leütöttek egy embert az 1-es villamoson! Videó

Őket keresik a rendőrök.

Hajtóvadászat: leütöttek egy embert az 1-es villamoson! Videó

Újabb, eddig megmagyarázhatatlan bűncselekmény történt az 1-es villamos vonalán. Videó készült róla.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság miatt nyomoz, két ismeretlen férfi ellen adtak ki körözést. "A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyik férfi 2019. február 9-én 15 óra 45 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Könyves Kálmán körúton, a Hidegkúti Nándor Stadion előtti villamosmegállóban álló 1-es villamos ablakát betörte, ezalatt társa egy utast megütött." - írja a police.hu, ahová egy videófelvétel is felkerült a támadásról és a feltételezett elkövetőkről.

Az egyik elkövető 30-35 év körüli, 180-185 cm magas, körszakállas férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, sötét kabátot és sapkát viselt, melyeken fehér csík látható.

Társa 25-30 év körüli 170-175 cm magas, férfi, aki fehér talpú fekete sportcipőt, fekete nadrágot és fekete kabátot viselt, melynek kar részén sárga csík látható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Admira