Megdöbbentő! Milliókat hagyott a szüleire VV Fanni - Fotók

Megdöbbentő! Milliókat hagyott a szüleire VV Fanni - Fotók

Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni elrablóját, és a bíróságon az is kiderült, a lány valóban milliókat rejtett el az otthonában. Megszólalt a barátnője.

Novemberben már három éve lesz, hogy a valóságshowból megismert Novozánszki Fanni eltűnt, az üggyel kapcsolatban egy bizonyos B. Lászlót nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolnak. A héten több tárgyalási nap is volt az ügyben, a bíróság kilenc tanút is meghallgatott. Fanni egyik barátnője, Hajnalka megrendítő vallomást tett, egy napilapnak pedig azt is elárulta, az elrejtett millióat ő maga találta meg. A törvényszék előtt határozottan kijelentette, már nem reménykedik, a barátnője szerinte nem él.

via GIPHY

"Azt gondolom, Fanni pénze volt a cél, amit a helyszínre érkezve, a rendőröket segítve én találtam meg a szekrényben. Még csak nem is volt nagyon elrejtve, de nem járt sikerrel, aki a közel ötmillióra pályázot" – kezdte Hajnalka a Borsnak, akinek meggyőződése, hogy B. László nem egyedül tervelte ki a bűncselekményt. A lány eskü alatt álította, a másik "barátnő", Erika szerinte anyagilag kihasználta az egykori valóságshow-szereplőt, s a ruháit is ellopta.

Hajnalka további titkokat árult el az ügyről, és kiderült, mi lehet a milliók sorsa!

Íme a részletek és az utolsó képek, videók VV Fanniról!

Admira