Demi Lovato-n röhög a világ - Nem hiszed el, kinek az exével fotózták le! - Fotók

Demi Lovato-n röhög a világ - Nem hiszed el, kinek az exével fotózták le! - Fotók

Szinte csak napok teltek el azóta, hogy kiderült, szakított Demi Lovato és jóképű vőlegénye, az énekesnőt most nem akárkivel fotózta le egy paparazzi. És nem akárhogy.

Őszinték leszünk: Demi Lovato életéről egyre gyakrabban jut az eszünkbe Britney Spears élete, ami nem sok jót sejtet a jövőre nézve. Alig egy hónapja, hogy kiderült, az énekesnő egész egyszerűen a sajtón keresztül tudatta a vőlegényével, hogy szakítottak, máris itt az újabb ok, hogy aggódjunk Demiért. Most egy újabb férfi oldalán fotózták őt le, és ha arra gondolunk, hogy még mindig van két és fél hónap az évből, bizony, ebből még eljegyzés is lehet idén.

Ráadásul nem akárkinek az exével melegedett össze. Lesz ebből még címlap is.

Az énekesnő bő két éve jött vissza a halál torkából, drogtúladagolása után sokáig rehabon volt, majd az az evésben talált vigaszra, így alaposan kikerekedett. Áprilisban meg is lepte a világot, amikor kiderült, a Disney jóképű sztárjával jött össze, szerelmüket felvállalták, nyáron pedig már az eljegyzésen is túl voltak. Majd alig 4 hete a srác a sajtóból tudta meg, szakítottak. De úgy tűnik, Demi szíve és érzései hamar túltették magukat a nagy szerelmen, most egy újabb ismert arccal kapták le. 

Demi egy másik Disney-botrányhősnő exével, egy kocsi hátsó ülésén, smink nélkül látható... De nem akárhogy!

Íme Demi Lovato és nem mindennapi partnere - Zsák a foltját

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Admira