KÉPEK: Jogsi nélkül vett egy kocsit, majd vonattal ütközött a 23 éves konyári srác!

KÉPEK: Jogsi nélkül vett egy kocsit, majd vonattal ütközött a 23 éves konyári srác!

Néhány nap alatt lezárta a rendőrség azt a nem mindennapi ügyet, amellyel kapcsolatban most nem csak egy közleményt, képeket is közöltek.

"A rendőrségre 2020. szeptember 19-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Konyár belterületén nekiütközött egy vonat egy személyautónak. Az egyenruhások a helyszínre mentek és látták, hogy a vonaton senki nem sérült meg, azonban a gépkocsit már üresen találták. Azonnal a sofőr keresésébe kezdtek és fél órán belül azonosították a 23 éves helyi lakost, akit még a közelben elfogtak." - írja a police.hu, a történetben azonban csak ezek után jött a csavar.

Megrázó képek érkeztek a helyszínről - tragédia is történhetett volna!

Hamar kiderült, a fiatalembernek nem az volt az egyetlen bűne, hogy nem adta meg az elsőbbséget a vonatnak. Kiderült, az autót aznap vette, ki volt vonva a forgalomból, biztosítás sem volt rajta, a férfinek pedig sosem volt jogosítványa. "Ha ez nem lett volna elég, a kocsi hátsó ülésén egy zsák vágott dohányt is találtak, amit átadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékeseinek." - írják.

Gyanúsítotti kihallgatásán az autó vezetője beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy az autót aznap vásárolta. A rendőrsök gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség miatt javasolnak vádemelést.

Címlapfotó: Police.hu

Admira