Brad Pitt 27 éves szerelmét nem akárhol fotózták le - jött is a szomorú hír!

Brad Pitt 27 éves szerelmét nem akárhol fotózták le - jött is a szomorú hír!

Alig három hónapja derült ki, hogy Brad Pitt egy alig 27 éves német modellt csábított el, aki ráadásul boldog feleség és édesanya. Most meglepő fordulatról számol be a sajtó.

Felkapta az egész világ a fejét, amikor augusztusban Brad Pittet egy alig 27 éves német modellel fotózták le egy francia reptéren, a pár egy magángépre szállt, és Dél-Franciaországba repült. Nem sokkal később derült ki az is, Pitték a Château Miraval nevű birtokra utaztak, amit a színész és Angelina Jolie együtt vásárolt, és ahol többek között az esküvőjüket is tartották alig hat évvel ezelőtt. Csoda, hogy Angelina végtelen haragra gerjedt?

A 27 éves modell nyilvánosan oda is pörkölt Jolie-nak, most azonban nem akárhol fotózták le. Meg is lett a következménye.

via GIPHY

Az esetet követően Jolie egyik közeli ismerőse egy interjúban árulta el, a színésző borzasztó dühös. "Angelina nem tudja elhinni, hogy Brad ilyen mélyre süllyedt." Megdöbbenti, hogy exe "nyilvánosan lóg ezzel a lánnyal Európában, ahelyett, hogy a szerelmi életét megtartaná magának, a nyilvánosság kizárásával". Ezt követően derült csak ki, hogy a fiatal modell egy Pittől is idősebb férfi felesége és egy hatéves gyermek édesanyja. Ráadásul a férjével nyitott kapcsolatban élnek, így a nők álma, Pitt mindig csak harmadik lehet majd ebben a kapcsolatban.

Nicole-t most nem akárhol fotózták le, majd jött is a hír: az álompár szakított!

Ez a kép mindent megmagyaráz a történetről!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira