FOTÓK: 59 éves lett Meg Ryan - legyőzte a plasztika!

FOTÓK: 59 éves lett Meg Ryan - legyőzte a plasztika!

A 90-es évek egyik legfelkapottabb színésznője volt, nem csoda, hogy Magyarország ennyire megszerette őt. Szülinapot ünnepel.

A rendszerváltás után egyre másra bukkantak fel a parabola-antennák a magyar családok otthonain, majd miután elindultak a kereskedelmi csatornák, a nagy hollywood-i sztárok és sikerfilmek is eljutottak a magyar háztartásokba. Akkoriban szinte minden második romantikus filmvígjáték főszerepét Meg Ryan játszotta. A szerelem hullámhosszán, Meglesni és megszeretni, Angyalok városa, A Szerelem hálójában - kinek ne lennének ismerősek ezek a filmcímek. Meg Ryan sosem kapott Oscar díjat, de Grammyt sem, sőt, az elmúlt tíz évben már a filmszerepek is elkerülték.

Legfrissebb képein még a rajongóii sem ismerik fel!

via GIPHY

Meg Ryan kora legnagyobb sztárjaival játszhatott együtt: Tom Hanks, Denzel Washington, Hugh Jackman, Matt Damon. Az jelek szerint azonban nem tudta meggyőzni a filmvilágot, többre lenne képes, mint az aktuális szerelmes vígjáték szöszijét eljátszani. Mivel már akkori sikerei idején is inkább a negyven felé közelített, így a kétezres évektől kezdtek elmaradozni ezek a szerepek is. Sok sztárhoz hasonlóan ő is magában és a múló szépségében kereste a hibát, és egyre gyakrabban kereste fel plasztikai sebészeit, amelynek a gyümölcse mostanra érik be. 

59 éves lett a világ kedvence, rá sem ismerni ma már! A rendszeres botoxolás mély nyomokat hagyott rajta...

Íme Meg Ryan sikerei csúcsán és ma, 59 évesen!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira