BOMBANŐ: harmadára fogyott a tehetségkutató egykor 200 kilós sztárja - Fotók

"Soha nem fogsz lefogyni!"

18 évesen jelentkezett a tehetségkutatóba, néhány éve meg már közel két mázsát nyomott. Újabb sikert könyvelhet el, a harmadára fogyott.

2013-ban jelentkezett egy tévés tehetségkutatóba, gyönyörű hangjával nagyon sok rajongót szerzett. Azzal azonban sosem tudott megbékélni, hogy bizony gyerekkora óta küzd a túlsúllyal. Olyannyira, hogy Aline néhány éve már közel 200 kilót nyomott. Hiába próbált szinte mindent, úgy döntött, egy gyomorszűkítő műtét mentheti csak meg. Mivel a német társadalombiztosítás nem finanszírozta volna a beavatkozást, így Törökországba ment, hogy minél kevesebből megússza.

via GIPHY

Az eredmény? Nos, Aline esetében nem túlzás a "döbbenet" kifejezés rá. 200 kiló volt "fénykorában", ma már alig 67-et nyom a mérlegen. Nem túlzás, meghardamolta magát. Eredményének köszönhetően ma már nem csak a rajongói, az egész világ felkapta a fejét a hírre, főleg most, hogy a 25 éves énekesnő egy előtte-utána videóval ünnepelte meg a sikerét. Persze, egy percig nem titkolja, önmagában a műtétnek köszönhetően ez nem sikerült volna, ráadásul azóta akad más, ami miatt szégyenkeznie kellene - de nem teszi.

Sokkoló videóval szemlélteti, mit tesz az emberrel a zsírbörtön!

HIHETETLEN FELVÉTELEK! 123 kiló mínusz - bombázó lett a fiatal énekesnőből!

Címlapfotó: Instaram/offiziellalinebachmann

Admira