Vajon Jennifer Aniston kislánya is visszatér a Jóbarátokkal? Így néznek ki ma, mert ikrek! - Fotók

Gyönyörűek

Már hónapok teltek el azóta, hogy bejelentették, a Jóbarátok visszatér a képernyőre, a rajongók egy ideje azt találgatják, vajon Jennifer Aniston lánya is felbukkan-e majd az új részekben. Sok fiatal férfi szeretné...

A Jóbarátok című sorozat világhírnevet hozott a főszereplőknek, ráadásul az elmúlt 27 évben szinte folyamatosan ismétlik, így több generáció is felnőtt már rajta. Mivel a főszereplők életét azóta is nyomonköveti a sajtó, így szinte naprakészek vagyunk, kivel mi történt az azóta eltelt években. Sőt, tavaly februárban kiderült, jön a nagy visszatérés, így közel egy éve az interneten ismét naprakészen bukkannak fel a pletykák a főszereplők és az új részek kapcsán. Nemrég egyikőjük már azt is elárulta, bizony, túl vannak már néhány forgatáson.

via GIPHY

Egy jelentős szereplőről azonban azóta kevés szó esett - már, ami a hivatalos bejelentést illeti. A rajongók azonban nem felejtenek. A fórumokon több helyen is azt találgatják, vajon visszatér-e az új részekben Jennifer Aniston sorozatbeli lánya. Azaz lányai! A kis Emma-t ugyanis egy ikerpár alakította, akik tavaly nyáron már a 18-at is betöltötték és bizony, gyönyörű nővé cseperedtek. A Jóbarátok óta is a pályán maradtak, színésznőként keresik a kenyerüket és a közösségi oldalakon is tízezrek követik őket.

Ha minket kérdeznek, örömmel látnánk őket újra a képernyőn! 

Gyönyörű lányok lettek a kis Emma-ból! Bikinire vetkőztek!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Admira