Letartóztatták a 31 éves influenszert - kiderült, miből futotta hirtelen a luxusra! - Fotók

Privátjet, jacht, luxushotelek

Egyre népszerűbb lett a képeivel a szexi influenszer, akit látszólag nem viselt meg a járvány. Igen ám, de kiderült, miből futotta erre.

Luxusautók és óriási jachtok előtt pózolt a 31 éves influenszer - a képeket pedig az Instagramján tette közzé, ahol mára már több mint 34 ezer rajongója van. Ez a szám az utóbbi hónapokban nőtt meg hirtelen, a pandémia alatt ugyanis Danielle látszólag megtáltosodott, és egy kicsit sem kellett aggódia a megélhetése miatt. A csúcspont a magánreülőgépes kaliforniai út volt, luxushotelekben bérelt lakosztályokat és mindent meg is osztott az Instán. 

A jelek szerint ez okozhatja a vesztét!

via GIPHY

Bajban van a szexi influenszer, annyi szent! A gyanú szerint Danielle az interneten keresztül fért hozzá egy amerikai gépjármű-nyilvántartási fiókhoz, amelynek a tulajdonosa egy massachusettsi lakos volt. Innen elindulva, lépcsőről-lépcsőre haladt, míg nem létrehozott egy bankszámlát az áldozat személyes adataival. Ezt követően jött az igazi turpisság: a koronavírus-járvány okozta károk enyhítésére létrehozott támogatásra pályázott. És nyert!

Hihetetlen összeget utaltak ki neki, pechjére az Instája meg tele van bizonyítékokkal!

Hirtelen kezdett futni a szekér - hihetetlen összeget vert el!

Címlapfotó: Instagram/killadmilla

Admira