Kevesen láthatták eddig! Ő Ashton Kutcher ritkán látott ikertestvére! - FOTÓK

A színész odavan érte

Csak kevesen tudják, a világ egyik legsármosabb színészének bizony van egy ikertestvére is, igaz, Ashton Kutcher csak ritkán mutatkozik Michaellel. 

1978-ban az iowai Cedar Rapidsban született, a szülei 13 éves korában elváltak, Ashton pedig a gimiben kezdett el sportolni, színészkedni. Zűrös gyerek volt, és az egyetemet is félbehagyta, igaz, azért, mert felfigyelt rá egy modellügynök. Benevezte egy versenyre, amit meg is nyert. Nem sokkal később már a világot járta, fotózta a Calvin Klein és a Versace is. Majd Los Angelesbe költözött, hogy színész legyen, és az Azok a 70-es évek show-nak köszönhetően megismerte a nevét a szakma. Onnan meg már egyenes volt az út Hollywood-ig.

Azt azonban máig kevesen tudják, van egy ikertestvére is. Senki nem ismerné fel!

via GIPHY

Michael Kutchernek merőben más az élete, mint a Hollywood-i csillagé, ő ugyanis agyi bénulással született, később pedig szívátültetésre is szorult. A férfi korábban egy interjúban mesélt arról, 2003-ban nagyon dühös lett Ashton-ra, aki sikerei elején nyíltan beszélt egy interjúban a betegségéről. "Nagyon dühös voltam. Nagyon dühös. Nem akartam az agyi bénulás arca lenni. Soha nem beszéltem róla" - mondta az akkor 43 éves Michael Kutcher a USA Today-nek.

Utólag azonban már hálás neki ezért - és azt is elárulta, miért! És imádják egymást...

Felismernéd a sármos sztár ikertestvérét? Gyanítjuk, nem - megható vallomást tett!
  • Ashton Kutcher és Mila Kunis
  • Michael Kutcher
  • Michael Kutcher és Ashton Kutcher
  • Michael Kutcher

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira