Szőrös karja buktatta le a szexi motoros influenszert - így néz ki valójában! FOTÓK

Nem bírod

Sokáig agyalt az 50 éves férfi, hogy kaphatna több like-ot, aztán jött az Isteni szikra. A karriere azonban megbicsaklott, egy pár szőrszálon múlt az egész.

Vakító fogsor, mosolygós szemek, makulátlan test és menő motoros szerkó. Mi kellene még a férfiaknak? Hát persze: szupergyors motorok. Nos, ez volt az alap koncepciója annak az ötletnek, ami a gyakorlatban is megállta a helyét. A Twitteren rohamosan kezdtek szaporodni a szexi motoros lány rajongói. Aztán hiba csúszott a számításba, felkerült az oldalra ugyanis olyan fotó is, amin a lány karja bizony olyan szőrös maradt, mintha férfi lenne.

Úgy érezte, egy TV-műsorban kell tisztáznia magát - nem várt következménye lett!

via GIPHY

A műsor vendégeként aztán elmondta, rájött, hogy egy fiatal csinos lány jóval több like-ot kaphat, mint egy középkorú férfi, így mindenféle programokkal átalkította a képeit. "Először csak kipróbáltam, aztán történetesen elég jól is sikerült. Mostanában akár 1000 like-ot is kapok, míg korábban ez általában tíz alatt volt" - mondta Zonggu a kamerák kereszttüzében. A műsort követően pedig azt hitte, ezennel véget is ért az influenszer-karrierje. De nem! A rajongóinak a száma rohamosan kezdett nőni, és ma már 27 ezernél tart.

Pedig megmutatta a valós arcát is - rajta pusztul a net! Óriási forma!

Szexi, vagány cicababának adta ki magát az 50 éves fószer! Így néz ki!

Címlapfotó: 

Admira