50 éves lett a Rém rendes család sztárja - Gyógyíthatatlan beteg! - Fotók

Kerekesszék könnyíti meg az életét

Szülinapos a Rém rendes család egykori szexszimbóluma, néhány hónapja jelentette be, gyógyíthatatlan beteg. Kerekeszékeskép is készült róla. 

17 évesen hagyta ott az iskolát, hogy színésznő legyen, a döntését pedig siker koronázta. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Christina Applegate-et kiválasszák az Egy rém rendes család szexi fiatal tinilányának főszerepére, Kelly Bundyként pedig 1987 és 1997 között az egész világ megismerte. Pláne, hogy a sorozatot azóta is ismétlik. Az utóbbi években a plasztikai műtétjeivel került címlapokra, nemrég pedig egy lesújtó hír miatt történt ugyanez!

Az egykori szexszimbólum 50 éves lett! Fel sem ismernéd!

via GIPHY

A kétezres években sem kerülték el a sikerek a szexi színésznőt: Cameron Diaz oldalán vígjátékban játszhatott, majd a Jóbarátok című sorozatban is többször feltűnt. Rachel húgát, Amyt alakította, amiért Emmy-díjat is kapott. Ezt követően, - bár rendszeresen megtalálták szerepek - az igazán nagy sikerek elkerülték.  Ami leginkább aggasztja évek óta a világot: a sok plasztika miatt már nem is hasonlít magára az egykor gyönyörű színésznő. Majd augusztusban jött a lesújtó bejelentés, gyógyíthatatlan beteg.

Christina Applegate 50 éves lett - legfrissebb képein kerekesszékben látható! 

Szülinapján köszöntik az egykori szexszimbólumot - gyógyíthatatlan beteg!
  • Christina Applegate Kelly Bundyként.
  • Applegate bejelentése
  • Applegate kerekesszékben.
  • Christina Applegate 49 évesen.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira