Őszinte vallomás: ezért szakított Kárpáti Rebeka és Fecó

"Elmentünk egymás mellett!"

Szakított a szépségkirálynő és volt kedvese. Az okokról ők maguk is beszéltek, de Kárpáti Rebeka egy megható vallomást is közzétett.

Nemrég még egy párként versenyeztek a Nyerő párosban, a kapcsolatuk most véget ért. Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc szakítottak, amiről ők maguk tájékoztatták a rajongóikat. Az RTL Fókusz című műsorában beszéltek először erről. "Rebi és én már nem alkotunk egy párt. Erről csak ennyit szeretnénk mondani, minden egyéb, ami köztünk volt, ami ennek az egésznek az oka, az csak ránk tartozik" – mondta határozottan Fecó, majd Rebeka is megszólalt. "Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett"

A volt szépségkirálynő a közösségi oldalán megható gondolatokat osztott meg ezt követően a kapcsolatuk elmúlásával kapcsolatban. “Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros èlőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni. Itt “láttalak meg” Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazàn mély , komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már “ismertelek”.

Először nyíltunk meg egymásnak… megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.:) Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belèm égett a jelenettel ahogy fogod a whiskeys poharat - amibe langyos vizet kértél mert így iszod - a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és boci szemekkel néztèl a lelkembe.

“Ha nekem az a dolgom veled - a szó nem materiális értelmében - hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az…ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élmènyünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az….Ha az, hogy szüljek neked gyereket ès lehozzunk egy életet együtt- de legalább a legnagyobb részét - akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom ha megtörtént az aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben.

Mi itt tartunk most.

Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett.

Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös èletünkben.

Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élmènyt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked. Szeretettel, Becc"

- írta Rebeka.

Címlapfotó: Instagram/rebekarpati

Admira