FOTÓK: Csomókban áll az arcában a botox? Rá sem ismerni ma már a Dallas Jenna-jára!

77 éves lesz, de...

Tavasszal töltötte a 76-ot Elvis Presley volt felesége, jó ideje azonban már csak a plasztikai beavatkozásai miatt kerül címlapokra. Most sincs ez másképp.

1967 és 1973 között Elvis Presley felesége volt, ai már önmagában egy jelentős ugródeszkát jelentett az életben. Priscilla Presley a válásuk után is kitartott A Király családneve mellett. Nem is csoda, hogy sorra megtalálták a lehetőségek. Így például a Dallas című sorozat Jenna Wade szerepe, aminek köszönhetően Magyarországon is ismert és népszerű lett. Az évek múlásával azonban a szerepek helyett a plasztikai sebészek száma kezdett szaporodni a vele kapcsolatos hírekben. 

A műtétek eredménye mára érett be igazán! Friss képei sokkolják a rajongókat! 

Jockey és Bobby Ewing, Pamela, Samantha, Lucy és a jó öreg "Tintás" Barnes. Amerikában 1978-tól, Magyarországon pedig 1990-től ültették le szinte a teljes lakosságot a tévéképernyők elé. Ekkor ismerhettük meg a páratlan szépségű Jenna Wade-et, Bobby első szerelmét, akit Elvis Presley özvegye alakított. Priscilla Presley az elmúlt években rendre azzal szerepel a hírek közt, pontosabban a műtétek eredményével. Legutóbb szeptemberben jelent meg egy gálán, az ott készült képek nemrég előkerültek.

Vágások, hegek - az arcában meg csomókban áll a botox a rajongók szerint!

Darabjaira hullik az egykori szexszimbólum - Friss képek érkeztek!
  • ELvis Presley és Priscilla esküvője
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Admira