HIÁBA TÖRÖLTE: Kim Kardashian az év photoshop bakiját követte el - FOTÓK

Te is kiszúrod?

Néhány napja Khloe Kardashian sült fel a képeinek manipulálásával, most Kim Kardashian-on röhög a világ. A kép hamar eltűnt az oldaláról, az internet azonban nem felejt.

Annyira tökéletesítették már a retusálást, hogy akár egy disszertációt is írhatnának róla. Már csak arra kellene ügyelniük, hogy ne bukjanak le folyton a röhejes bakijaikkal. Persze, a Kardashian-Jenner család tagjairól van szó ismét, akik multimilliárdosok lettek a pózolásból. Még így is, hogy a napnál is világosabb, az a fajta tökéletesség, amit a közösségi oldalakon képviselnek, nem valós.

Most épp Kim Kardashianon röhög a világ - ez a photoshop baki az ő szintjén nem férhetne bele!

via GIPHY

Az elmúlt évben rendre a válásával került a címlapokra a 41 éves Kim, majd jött az új szerelem az alig 28 éves Pete Davidson személyében, aztán volt párja, Kanye West féltékenységi rohamai. Már épp ideje volt egy olyan címlapnak, amit saját maga brusztolt ki, márpedig ez tényleg olyan. A realitysztár épp a válással járó stresszt piheni ki egy tengerparti luxusnyaraláson, ahonnan természetesen sorra érkeznek a bikinis képek.

A legfrissebbek közzé azonban bekeveredett egy olyan kép is, amelyiken látszólag sem sikerült jól a photoshopolás. Hiába törölte, futótűzként terjed!

Rém kellemetlen - Kim Kardashian képén a vak is látja, photoshop!
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian photoshop
  • Kim Kardashian

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

Admira