77 éves lett Priscilla Presley - Így alakította át az idő és a sok plasztika - Fotók

A Dallas Jenna-ja

Elvis Presley volt feleségét ünnepli a világ, Priscilla 77 éves lett. A színésznő az elmúlt évtizedekben főként a plasztikai beavatkozásai miatt került címlapokra. Az utóbbi időben azonban akadt más, sokkal vidámabb oka is "szerepelni".

1967 és 1973 között Elvis Presley felesége volt, ai már önmagában egy jelentős ugródeszkát jelentett az életben. Priscilla Presley a válásuk után is kitartott A Király családneve mellett. Nem is csoda, hogy sorra megtalálták a lehetőségek. Így például a Dallas című sorozat Jenna Wade szerepe, aminek köszönhetően Magyarországon is ismert és népszerű lett. Az évek múlásával azonban a szerepek helyett a plasztikai sebészek száma kezdett szaporodni a vele kapcsolatos hírekben. 

A műtéteknek köszönhetően ő sem kerülhette el a sorsát: nem csak az idő, a sok plasztika is nyomott hagyott az arcán

Jockey és Bobby Ewing, Pamela, Samantha, Lucy és a jó öreg "Tintás" Barnes. Amerikában 1978-tól, Magyarországon pedig 1990-től ültették le szinte a teljes lakosságot a tévéképernyők elé. Ekkor ismerhettük meg a páratlan szépségű Jenna Wade-et, Bobby első szerelmét, akit Elvis Presley özvegye alakított. Priscilla Presley az elmúlt években rendre a plasztikai műtétjeinek az eredényével szerepelt a címlapokon. Azonban most mutatják be a volt férjéről, az Elvis Presley életéről szóló musicalt, aminek köszönhetően hónapok óta ismét rivadafényben van...

Ennek köszönhetően számos friss kép készül most róla, és akadnak, amelyek sokkolják a rajongóit.

FOTÓK: 77 éves lett a Dallas Jenna Wade-je - Így változott meg Priscilla az elmúlt években
  • Elvis és Priscilla Presely
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Admira